Pískovec čaruje: Balkón

Balkón

Český ráj je plný jeskyní a převisů, pod kterými si ustelou nejen lidi, které zoveme trampy 😉

Já, jako morbidně obézní a od přírody připosraný člověk, jsem ve volné přírodě spal asi pětkrát, ale vždy byla na dohled civilizace, nebo auto 🫣 Takže se za žádného trampa nepovažuji, ale tahle kultůra je mi velice sympatická. A proto tyhle místa vyhledávám a představuji si, jaké to je tam usínat.

A tak mne taky napadlo, že si je tu budu ukládat, abych věděl.

Balkón

Tip na tenhle převis mi dal jeden moc hodnej pán, říkejme mu třeba Jetík. A s Jetíkem máme společných pár věcí. Lásku k Ráji, sympatii k trampům, rádi objevujeme a nemusíme moc lidi 😉

Můj příběh k tomuhle kempu je jednoduchý.

Archeologická ikona Českého ráje Jiří Waldhauser popisoval jednu jeskyni, kde to trošku protahuje a já se chtěl vydat jí hledat.

Jetík jí má nalezenou a tak mi dává tip, co je poblíž a posílá souřadnice na tenhle Balkón.

Dnes, když jsem se doma předvedl jako největší kutil 😊už zbyl jen čas na menší objevování v mém okolí a tahle lokalita se náramně hodila.

Samozřejmě, že jsem studoval mapu kudy tudy, ale projevil jsem se jako jelito a odbočku přejel. Místo toho, abych se vrátil po silnici, jsem se vydal krz les. Stálo mne to pár minut a trochu sil. Ale cíle, odbočky z turistické, jsem nakonec dosáhl.

Pak už to bylo jen o tom, kudy se vydám. Samozřejmě, že jsem se vydal tou špatnou cestou, ale když ona byla lepší 🫣ale taky na ní nic nebylo. Až na cestě zpět jsem zahlédl jeden zajímací výklenek.

Prozkoumám příště.

Teď jsem se opravdu napojil na správnou cestu a hned za zatáčkou viděl onen bod zájmu.

Balkón

Teď už se jen vyškrábat k němu a prozkoumat ho. No, prozkoumat 😂 Jako morbidně obézní jsem tam nedokázal vlézt, ale mám s sebou tyč, co to dokáže za mne 🤗

Balkón

No a pak začalo pršet a na další průzkum terénu jsem neměl sílu, tak jsem to zabalil a jel na pivo.

Polohu a cestu prozrazovat nebudu, jsem prostě tlustá svině 😂

Trampům a pivu zdar 🙋

Doporučené články